top of page

RUM

studio

RUMstudio er et tilbud til dig, som ønsker at holdtræne eller have kontor/klinik i helt unikke og optimale rammer.

Vi råder over en holdtræningssal på ca. 340 kvadratmeter og tre kontorer/klinikker, som udlejes på solo- eller delebasis.
I disse år renoverer vi videre på ejendommen og vil herefter kunne tilføje en smuk, lys 1. sal med synlige bjælker og udsigt over kvarteret (til kontor eller klinik) og fælleslokaler/omklædning til vores faciliteter i kælderen.

RUMstudio åbnede i foråret 2020 efter en større ombygning, som forvandlede den ældre biludstillingshal til en drøm af en danse/trænings/konferencesal og senere hen blev den tilstødende villa ombygget til kontor/klinikfællesskab.
Vi har byens bedste placering et stenkast fra stationen ved en af de største indfaldsveje, og parkeringsmulighederne er talrige.

Du kan leje RUMstudios hal på timebasis til dine hold, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er en superpassioneret underviser, som kunne tænke sig at blive en del af vores instruktørteam.
 

Hallen: Det ca. 340 kvadratmeter store gulv er et Junckers sportsgulv, og der er tekøkken, scene, loungeområde og handicaptoilet.

Lokalet er udover holdtræning velegnet til foredrag, sammenkomster, kulturarrangementer, workshops mm.

RUMstudio lejes ikke ud til private fester.

Kontor/klinikfællesskabet tilbyder tre skønne lokaler med adgang til hyggelige og kreativt indrettede fælleslokaler (køkken, badeværelse og venterum).

 

Fællesterrasse: Ved indgangsdørene til hal og hus har vi en fin gårdhave med en træterrasse i niveauer, som lægger op til hygge før og efter aktiviterne i hallen samt til frokostpauser og møder for husets brugere.

Det er ikke værdier, vi mangler;  dem vil du mærke i samarbejdet med os, og vi er store tilhængere af helt klare linjer og gennemsigtighed i vores forretning.

Fremfor alt vil du opleve, at her vægtes den gode service højere end noget andet!

Derfor kan man ikke booke online i en købsformular. Du må skrive en mail til os, så vi kan få os en snak om din aktivitet eller dit arrangement for at sikre, vi kan hjælpe dig med at få det optimale ud af vores lokaler og services.

Priserne kan du nu godt tjekke ud, og de er de samme for alle, om du er privatkunde, en forening, organisation eller en gammel bekendt, sådan skal det nemlig være her.

Husk at like Facebooksiden RUMstudio og følg vores instagramprofil rumstudio_dk.

Velkommen i RUMstudio, vi glæder os til at rumme jer alle!

bottom of page