RUM

studio

RUMstudio er et nyt tilbud til dig, som gerne vil holdtræne i ekstra lækre lokaler. Det er hjemsted for Danseskolen DanseDillen, men vil på sigt rumme langt mere end dans.
Hvis du er selvstændig holdinstruktør, ved du, at det ikke nemt at finde kvalitetslokaler til en fair pris, og det er lige det, vi vil lave om på.
Altså kan du leje RUMstudio på timebasis til dine hold, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du hellere vil lade os stå for det administrative og aflønne dig som instruktør.
Studiet har gennemgået en gennemgribende ombygning i de første måneder af 2020. 
Det 340 kvadratmeter store gulv er et Junckers sportsgulv, og der er tekøkken, scene, loungeområde og et handicapvenligt toilet i studiet.
Vi har byens bedste placering et stenkast fra stationen ved en af de største indfaldsveje, og parkeringsmulighederne er talrige.
Lokalet er udover holdtræning velegnet til foredrag, sammenkomster, workshops mm. RUMstudio lejes ikke ud til privatfester.

Det er ikke værdier, vi mangler;  dem vil du mærke i samarbejdet med os, og vi er store tilhængere af helt klare linjer og gennemsigtighed i vores forretning.

Fremfor alt vil du opleve, at her vægtes den gode service højere end noget andet!

Derfor kan man ikke booke online i en købsformular. Du må skrive en mail til os, så vi kan få os en snak om din aktivitet eller dit arrangement for at sikre, vi kan hjælpe dig med at få det optimale ud af vores lokaler og services.

Priserne kan du nu godt tjekke ud, og de er de samme for alle, om du er privatkunde, en forening, organisation eller en gammel bekendt, sådan skal det nemlig være her.

Husk at like Facebooksiden RUMstudio og følg vores instagramprofil rumstudio_dk.

Velkommen i RUMstudio, vi glæder os til at rumme jer alle!

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon

2020 by RUMstudio